Biserica Cardiff


Cel ce mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu are viata vesnica, si Eu il voi invia in ziua de apoi. (Ioan 6, 54)


Cel ce mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu ramane intru Mine si Eu intru el. (Ioan 6, 56)

"Scumpul Sange al lui Hristos ne elibereaza nu numai de stricaciune, ci si de toata necuratia ascunsa inauntru si nu ne lasa sa ne racim prin indolenta, ci mai degraba ne face mai fierbinti cu Duhul". Sfantul Chiril al Alexandriei
"Asa sa te impartasesti din Euharistie: crezand ca ea alunga nu numai moartea, ci si bolile din noi; caci, ajungand in noi, Hristos adoarme legea salbatica din madularele trupului, aprinde evlavia fata de Dumnezeu si omoara patimile". Sfantul Chiril al Alexandriei
"Cei ce se departeaza de Biserica si de Cuminecare se fac vrajmasi ai lui Dumnezeu si prieteni ai demonilor". Sfantul Chiril al Alexandriei
NOUTATI


ICOANA ZILEISINAXAR

EVENIMENTE (6)

Programul slujbelor in Saptamana MareDoamne ajuta!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu ne apropiem de Saptamana Patimirilor Domnului nostru Iisus Hristos. In aceasta saptamana, programul slujbelor va fi urmatorul:
Joi, 13 aprilie 2017, orele 12:00 (ziua) - Denia celor 12 Evanghelii ur...(citeste mai departe)

Data adaugarii: 05-04-2017

 

Hramul Parohiei Tuturor Sfintilor - sambata 25 si duminica 26 iunie 2016Iubiti credinciosi,
Ca in fiecare an, avem bucuria si anul acesta sa sarbatorim impreuna Hramul bisericii noastre, Sarbatoarea Tuturor Sfintilor. Anul acesta il vom avea ca invitat in mijlocul nostru pe Prea Sfintitul episcop Ignatie Muresanul. Sambata seara, pe 25 iunie, incepand cu orele 18...(citeste mai departe)

Data adaugarii: 08-06-2016

 

CONGRES NEPSIS UK & IRLANDA 2014In perioada 27-29 Iunie 2014, Parohia noastra va fi gazda Congresului Nepsis- Marea Britanie si Irlanda.
Inscrierile sunt acum deschise si va rugam sa va inregistrati online, prin completarea formularului pe care il gasiti la adresa:

https://www.surveymonkey.com/s/TaraGalilor2014

Invitatul Congresului din acest an va fi chiar ...(citeste mai departe)

Data adaugarii: 30-05-2014

 

Vizita Parintelui Arhimandrit Tad DeiniolDuminica, 10 Noiembrie 2013 parohia noastra a primit vizita enoriasilor din parohia "All Saints of Wales" din Blaenau Ffestiniog, nordul Tarii Galilor. Enoriasii au fost insotiti de Parintele Arhimandrit Tad Deiniol. Impreuna am putut participa la Slujba Sfintei Liturghii, dupa care ne-am bucurat de bucatele preparate cu drag de enoriasii paro...(citeste mai departe)

Data adaugarii: 10-11-2013

 

Pelerinaj in nordul Tarii GalilorIn zilele de 24 si 25 August enoriasii Parohiei noastre impreuna cu Parintele Sorin, au vizitat nordul Tarii Galilor la invitatia Parintelui Tad Deiniol.

Am reusit cu ajutorul celor de la Comunity Transport Association Wales (CTA) sa inchiriem un autobuz de 48 de persoane. Traseul prop...(citeste mai departe)

Data adaugarii: 24-08-2013

 


1 2 >