Biserica Cardiff


Cel ce mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu are viata vesnica, si Eu il voi invia in ziua de apoi. (Ioan 6, 54)


Cel ce mananca Trupul Meu si bea Sangele Meu ramane intru Mine si Eu intru el. (Ioan 6, 56)

"Scumpul Sange al lui Hristos ne elibereaza nu numai de stricaciune, ci si de toata necuratia ascunsa inauntru si nu ne lasa sa ne racim prin indolenta, ci mai degraba ne face mai fierbinti cu Duhul". Sfantul Chiril al Alexandriei
"Asa sa te impartasesti din Euharistie: crezand ca ea alunga nu numai moartea, ci si bolile din noi; caci, ajungand in noi, Hristos adoarme legea salbatica din madularele trupului, aprinde evlavia fata de Dumnezeu si omoara patimile". Sfantul Chiril al Alexandriei
"Cei ce se departeaza de Biserica si de Cuminecare se fac vrajmasi ai lui Dumnezeu si prieteni ai demonilor". Sfantul Chiril al Alexandriei
NOUTATI


ICOANA ZILEISINAXAR

CONGRES NEPSIS UK & IRLANDA 2014...

EVENIMENTE >> CONGRES NEPSIS UK & IRLANDA 2014
Data adaugarii: 30-05-2014


In perioada 27-29 Iunie 2014, Parohia noastra va fi gazda Congresului Nepsis- Marea Britanie si Irlanda.
Inscrierile sunt acum deschise si va rugam sa va inregistrati online, prin completarea formularului pe care il gasiti la adresa:

https://www.surveymonkey.com/s/TaraGalilor2014

Invitatul Congresului din acest an va fi chiar IPS Parinte Mitropolit Iosif.

Ziua de vineri, 27 iunie, va fi rezervata vizitarii orasului Cardiff. In urma survey-ului trimis in luna februarie tinerilor Neptici, a reiesit dorinta acestora de a cunoaste mai multe amanunte despre viata sfintilor locali. Pentru aceasta, avem bucuria de a il avea invitat pe Parintele Arhimandrit Deiniol de la Misiunea Ortodoxa a Tarii Galilor din Blaenau Ffestiniog, care va insoti grupul in ziua de vineri si va oferi explicatii despre bogata istorie a sfintilor din Tara Galilor.

In ziua de sambata vor fi conferinte si ateliere pe diferite teme cu caracter duhovnicesc, urmate de vecernie, iar duminica Sfanta Liturghie arhiereasca pentru Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

 

Inscrierile pentru Congres sunt deschise pana in 14 iunie 2014 pentru cei care doresc sa fie cazati la familii de romani din Cardiff si imprejurimi si pana in 25 iunie 2014 pentru participantii care nu au nevoie de cazare. Parohia ‘Tuturor Sfintilor’ din Cardiff va face tot posibilul sa asigure cazare participantilor pentru noptile de 26/27, 27/28, 28/29 si 29/30 iunie. De asemenea, sprijin logistic pentru plecari, sosiri si deplasari in Cardiff va fi disponibil, in masura posibilitatilor locale, intre 26-30 iunie 2014.

 

Pentru corespondenta si informatii legate de Congres, va rugam contactati-ne la adresa de email: NEPSISUKIE@yahoo.com

 

Vom reveni cu mai multe informatii pe masura ce toate detaliile privind Congresul vor fi definitivate.

 

Precizam ca participarea la Congres este deschisa Nepticilor de orice varsta din intreaga Mitropolie, nu numai celor din UK si Irlanda.

 

Va asteptam cu drag!ANEXE - click pe denumire pentru download


Congres+Nepsis+2014 (1).pdf